Ügyfélszolgálat: +36/30-9613522 (Munkanapokon, H-P: 10-18h)

A+ A A-

Vásárlási és szállítási feltételek

Vevőszolgálat

Termékeinkre a törvény által előírt garanciát vállalunk.

Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető.

A garancia érvényesítéséhez a számla vagy számlamásolat szükséges. A hibás/problémás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük, (vagy ha az nem lehetséges akkor vissza fizetjük a termék árát) és postázzuk a megadott címre.

A vásárlás és házhozszállítás menete

A honlapon a vásárláshoz regisztrálnia nem kell, viszont ha megteszi, jövőbeli vásárlásainál nem kell adatait megadnia.

A regisztráció során kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A kiválasztott termékeket a mellettük található "Kosárba tesz" feliratú linkre, vagy a "+" jelre kattintva teheti az áruház kosarába. A kosár a "Kosár megtekintése" gombra kattintva, vagy a jobb oldalon folyamatosan láthat kosár ikonra klikkelve bármikor elérhető. A rendelési mennyiség egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Mennyiség frissítése" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a darabszám nullára történő javításával a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható a kosárból a nagy piros X-re kattintva.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a jobb oldalon található kosár ikonra kattintva juthat el a számlázási és szállítási adatok megadásához. Ha már korábban regisztrált az oldalon, akkor elég megadnia felhasználónevét, és jelszavát, vagy ki kell töltenie a számlázási adatokról szóló űrlapot. A "Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése" űrlapot csak akkor kell kitöltenie, ha a számlázási és szállítási adatok eltérnek egymástól! Az adatok megadása után a rendszer automatikusan kiválasztja a fizetési és szállítási módot, amely jelen pillanatban csak postai utánvéttel lehetséges.

Az űrlap alján található "Az Ön vásárlói üzenete:" mezőben megadhatja a szállítással kapcsolatos egyéb információkat, kéréseket, melyeket fontosnak tart közölni velünk, majd a szállítási feltételek elfogadását követően megerősítheti, véglegesítheti megrendelését.

A rendelés véglegesítését követően rendszerünk e-mailben értesíti Önt a rendelés beérkezéséről. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a vásárló felelőssége. (Amennyiben a rendelt termék nem állna rendelkezésre, ügyfélszolgálatunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a termék újabb kiszállításának lehetőségét.) A rendelés további állapotáról, annak feldolgozásáról, illetve a csomag postázásáról folyamatosan e-mailben értesítjük.

A megrendelt termékeket  postai úton, utánvétellel, kereskedelmi csomagként kézbesíttetjük. Szállítási költséget a postai csomagküldés esetén a megrendelt termékekre vonatkozó bruttó 25 000 forint értékhatár felett nem számítunk fel!

Fizetési mód: az áru átvételekor, készpénzben.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre.

Az elállás joga

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

Ide kattintva elolvashatja.

Szavatosság

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.

Ide kattintva elolvashatja.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments
CHEL SPORT Kft. 2012. - Minden jog fenntartva! A honlap tartalmi elemeinek másolása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges!

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration
or Mégse