Ügyfélszolgálat: +36/30-9613522 (Munkanapokon, H-P: 10-18h)

A+ A A-
Magunkról

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy megteremtse Magyarország első olyan kiskereskedelmi cégét, amely kizárólag játékvezetők számára nyújt vásárlási lehetőséget.

Célunk, hogy a nálunk vásárolni szándékozók egy helyen, gyorsan és jutányos áron tudjanak a sportáguknak megfelelő felszerelési cikkekhez hozzájutni az alapkövetelményű tárgyaktól a kényelmi kiegészítőkön keresztül az egyedi extrákig.

Mivel a játékvezetés alapvetően a csapatsportokra jellemző és a szabadtéri sportolással kapcsolatos, így nevünket egy azték esőistentől kölcsönöztük, amely kiejtve - csel - szoros összefüggésben áll a labdajátékokkal is.

Cégtörténet

A CHEL SPORT Kft. elődjét, a Chel Bt.-t három aktív labdarúgó játékvezető alapította.

A cégalapítás ötlete 2005-ben fogalmazódott meg, egy külföldi "beszerző" út során.

Hosszú idő óta szembesültünk azzal a problémával, hogy a játékvezetőknek több, gyakran 5-6 forrásból kell beszerezniük a tevékenységükhöz nélkülözhetetlen felszereléseket, melyek minősége ráadásul nem minden esetben felelt meg a követelményeknek.

Pályafutásunk során sikerült "felderíteni" azon beszerzési forrásokat, ahonnan jó minőségű termékeket, elfogadható áron sikerült beszerezni, s mivel ez a közvetlen környezetünkben működő kollégák számára is igényként jelentkezett, saját vásárlásainkat gyakran kiegészítettük mások rendeléseivel is. Ezt azonban rendszeressé nem tudtuk tenni, mivel e termékek beszerzéséhez több száz kilométert kellett utaznunk alkalmanként. Így a megfelelő anyagi és infrastrukturális háttér megteremtése után elindítottuk vállalkozásunkat.

2008. márciusában ketten már nem tudták vállalni a céggel járó munkát, így kiváltak abból. A webshop, mely egyre szélesebb körben vált ismertté a hazai játékvezetők között a továbbiakban az újonnan alakult CHEL SPORT. Kft. tulajdonában működik tovább, melynek tulajdonosa és ügyvezetője Máté Attila maradt. Ezzel egy időben a Chel Bt.-t felszámoltuk.

Ebben a periódusban érte el a cég első üzleti sikereit, melynek köszönhetően a jövőben is kedvező áron tudjuk forgalmazni a nemzetközi szinten is használt b+d termékeket, FOX40 játékvezetői sípokat, valamint stabil értékesítő partnereivé váltunk az akkor az MLSZ és MKSZ országos kereteiben rendszeresített GEMS márkájú játékvezetői ruházatoknak is.

Az első időben alapvetően - tapasztalatainkra alapozva - a labdarúgásra koncentráltunk, de folyamatosan nyitunk egyéb sportágak irányába is.

Kereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetően mára már nem csupán játékvezetői szerelések iránti igényeket, hanem csapatok, játékosok felszerelési igényeit is jutányos árakon tudjuk kielégíteni.

 

Last modified on vasárnap, 18 március 2012 21:35
Rate this item
(1 Vote)
Login to post comments
CHEL SPORT Kft. 2012. - Minden jog fenntartva! A honlap tartalmi elemeinek másolása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges!

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration
or Mégse